Viktigaste kvar…

Att boka flyg!

Vi har bokat vår Las Vegas resa lite i fel håll, hahahaha. Hotellet är bokat och klart och alla mina workshop är bestämda, men måste välja bort några tyvärr… önska jag kunde gå på alla 🙁 Det vi inte bokat är flyget, hahaha! Vi får gå dit helt enkelt 😉

Vi har väntat in Norwegian då de kör direktflyg men de traffikerar inte i september så nu kollar vi på andra flights. Har kollat in lite olika bolag då jag verkligen vill ha en bra resa, alltså så kort mellanlandning som möjligt. Kan ni rekommendera något?

Bilder från när jag och Yaz var i vegas, 6 år sen… vi ser så små ut, hahahah! Denna gång åker jag med Pole tokiga Sussie o Petra.
Denna resa kommer bli något annorlunda mot vår, jag ska träna, träna, träna och sen träna lite till 🙂 Ska shoppa Pole kläder i mängder och sen blir det väl kanske nåååågon utgång 😉 

Längtar massor…

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *