Så impad :)

Reserol Serum!

I torsdags när vi på EM Event hade event med Reserol så fick alla våra gäster med sig en goodiebag som bland annat innehåll deras nyhet, ert serum. 

Jag som har fått stressutslag i hela ansiktet blev väldigt nyfiken och redan på torsdag kväll provade kag första gången, sen morgon plus kväll i går och så även i morse. Vet ni, dem är påväg bort 🙂 Jag är så glad, den att se ut som en prickig korv i ansiktet så har jag endast lite tillstymmelse till utslag.

imponerad måste jag säga! Ser så fram emot att se vad den kommer fortsätta göra för min hud 🙂 vill ni läsa om den kan ni göra de >HÄR< 
En liten ampull typ, denna har jag använt 4 ggr och ff lite kvar i botten, så väldigt dryg! 

Jag tar lite i handflator, sen smörjer jag in hela ansiktet, halsen samt dekolletage. Den doftar dessutom vääääldigt gott.

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *