”ledig” helg, wohooooo jag drar!

Påväg till Gävle 🙂

Just nu sitter jag på tåget påväg till Gävle, där hämtar Emma upp mig för att sen ta oss till hennes land. Ska bli så skönt 🙂

Ledig hela helgen, eller ledig vet jag inte. En presentation ska sättas ihop till ett företag vi ska göra event för samt sammanställning och utvärdering för eventet som vi gjorde i torsdags.

Dessutom passar jag på att göra alla mina poäng papper på tåget inför nästa helg då jag ska åka till Norge och dömma! När jag går igenom så gör jag noteringar för att jag lätt ska veta vad exakt jag ska kolla på, de har skrivit en ”poängkod” exempelvis sp/sp, vilket betyder att de kommer visa upp två snurrar i rad på den stången som spinner. För att få den poängen som är totalt 0,5 så måste snurrarna vara minst 720 grader styck. Annars får de inget poäng. 

Köpte med en kaffe på tåget från starbucks, kostade 53kr, jag dog!
Lite konstigt att åka SJ, när man jobbar på MTR men MTR kör inte denna sträcka tyvärr!

Nu blir det tre dagar men mys, massa god mat (om jag känner Emma rätt) och vin!

Ha en fin dag, Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *