Nytt boende- reklamsamarbete

Jag får alltid ett sug 🙂

Jag har bott i min lägenhet i ca 4,5 år och jag tror att jag alltid när jag börjar passera 5 år blir sugen på att flytta. Jag trivs som tusan på kajen så skulle aldrig flytta därifrån men jag känner att det blir dags att förnya sig lite.

Jag ska såklart inte det, det finns varken ork, tid eller pengar till en större lägenhet… för givetvis vill jag ju ha en större isf 😉
Att flytta är ju fantastiskt men samtidigt jäkligt jobbigt, inte nog med att bara hitta en BRA mäklare, det ska fotas, städas, men får inte vara hemma vissa tider för det är visning. Och för att inte tala om när man ska börja packa, själva flyttdagen och städningen.. *pust*, blir trött då jag bara tänker på det. Men i slutänden så brukar det ju bara bli så bra och så värt de.

Det viktigaste med en bra och smidig flytt är ju att man har en bra mäklare, jag har alltid haft tur när jag har flyttat. Haft fantastiska mäklare som verkligen underlättat varje gång.

Jag tänkte tipsa er om en sida där man kan få offerter från flera olika mäklare, mäklarförmedlingen.se det kostar ingenting och du har inga förpliktelser och du måste inte välja en mäklare som skickar offert. Mäklarförmedlingen vill underlätta för dig som säljare att hitta rätt mäklare oavsett om det gäller hus eller lägenhet.

Jag hade ingen aning om att denna sida fanns och ska jag sälja min lägenhet så skulle jag garanterat använda en sådan här tjänst, framför allt när jag vet hur viktigt de är med rätt mäklare 🙂

 

Kram Marie

*detta är ett reklamsamarbete*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *