Helt galen i…

….. vit sparris 🙂

Asså jag har blivit helt galen i vit sparris, äter de såfort jag kan. 

I onsdags träffade jag Emma för lite häng då det var länge sen vi sågs (utanför jobb), så efter jobbet åkte jag hem till henne. Vi typ bädda ner oss i sängen och bara pratade, planerade event, hennes *host, host* 40 års fest och skvallrade lite 😉

Sen tog vi en promenad bort till restaurang knut som är en typ norrländsk restaurang. Har varit på deras andra vid Regeringsgatan men denna gång blev det den i Vasastan 🙂 Blev överlycklig när jag såg att de hade vit sparris med hollandesås, det är så galet gott! Åt de förra veckan på riche och jag tog de igen i onsdags 🙂


Ska testa att göra detta själv någon gång. Den absolut bästa jag ätit är på sturehof, den är magisk! 

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *