När alla flyr, så stannar jag :)

Påsken på ingång!

Visst är det väl härligt med påsk? Man är långledig, solen börjar värma lite och fågelkvitter 🙂 Alla flyr stan för att fira med sina familjer eller kanske åker man ut till landstället?

Jag går mot strömmen, jag stannar i stan. Och jobbar!

I dag jobbar jag halvdag (de gör jag iofs jämt *fniss*) men slutar 13, sen ska jag möta upp några tjejer på Riche för en vinlunch, så himla ubertrevligt. Sen är jag ledig i morgon fredag men lördag och söndag är det hårdkörning i studion då vi har ett fullsatt Påsk Camp! Lördag kväll blir att vara ensam hemma, slutar ganska sent. Har fått massor med fina erbjudanden, att komma till Emma på landet, att komma på middag hos min kollega Rebecca och även hem till Magdalena <3 TACKSAM!
BTW, min kollega är så cool. Hon gör ett event på FB och bjuder in alla hon vet som kanske är ensam, ensamstående med barn etc…. önska jag hade en större lägenhet, då skulle jag med göra de.

Passar på att önska er en GLAD PÅSK!

 

 Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *