När man failar :)

Satt på olika restauranger!

I går hade jag och Emma bestämt möte för planering av ett event vi har med EM Event den 27 april. 

Emma messar dagen innan: – ska vi ses på reload? 

Absolut svarade jag då jag älskar deras mat och kan passa på att äta lunch samtidigt. Jag åkte direkt dit efter mitt jobb och kom 40 min innan vi skulle ses så beställde mat samtidigt som jag satt med jobbmejlen. 

När klockan närmade sig tiden vi skulle ses får jag ett sms av Emma: sitter på övervåningen… jag haja direkt, de fanns ingen övervåning på den reload… men… på deras nyöppnade i city. Så där sitter jag på Sveavägen och Emma vid Hötorget…. Fail deluxe! Hahahaha!

Bild från öppningen 🙂


Love Marie 

Ett svar på ”När man failar :)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *