Det bjöds på show :)

Wallmans salonger och IMage Skincare!

I söndags kväll var jag inbjuden av Erwikcommunication till ett helt fantastiskt event 🙂 IMage Skincare hade worldwide launchparty som jag fick ta del av. Launch partyt ägde rum på Wallmans salonger med snittar, bubbel och show 🙂Det var dresscode cocktail så jag tog min ena svarta dress som går ner till knäna och svarta klackar. På plats möttes jag upp med Emma sen var även Malin Tilja, Platin och Johanna Sjöö för att nämna några.


Bild lånad av Malin Tilja 

Produkterna visades upp i en liten annorlunda aproch, de presenterades i showen, så roligt 🙂


Så här står det på deras hemsida:

Grundaren av IMage skincare heter Janna Ronert, även erkänd internationell föredragshållare inom området hälsa och skönhet. Hon reser över hela världen för att framföra sitt budskap om frisk hud och friskvård, samtidigt är hon en passionerad förespråkare för utbildning och public service. Janna betraktas som en av de 200 bästa cheferna i USA och är en inspirationskälla för professionella kvinnor runt om i världen.

 

Jag som älskar hudvård är ju galet nyfiken på detta då jag tyvärr inte hört något om de. Läs gärna mer om det på deras hemsida som ni hittar >HÄR<

Ska bli spännande att testa deras produkter och återkommer med en recension 🙂

Kram Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *