Svårt att ta in :(

Mitt hjärta gråter!

Som alla andra är även jag i chock, chock över alla drabbade som plötsligt och helt oskyldigt förlorat sina nära och kära. Jag önska jag kunde göra något för att lindra deras smärta 🙁

Det är helt fruktansvärt det som drabbat Sverige och att de kommer så nära inpå en det man bara ser på tv.

Jag är glad över att jag aldrig åkte in och kollade klänningar innan min klass, då hade jag varit mitt i allt 🙁 Min klass ställde vi givetvis in. 

TACKSAM för alla som smsa mig och fråga om jag var ok, ni är fantastiska <3 Märkligt hur man tar allt så hårt, de som inte hört av sig de vill säga 🙁 Jag slängde iväg sms till alla de som står mig nära, oavsett om jag inte hört av dem på länge… för inne i mitt hjärta är jag orolig över dem och trots min besvikelse så stänger jag av den känslan när vi står inför de värsta vi kan vara med om 🙁 

Jag är så otroligt glad och stolt över hur alla öppnade sina hem, hjälpte till med att skjutsa folk som inte kom hem, delade ut mat o dryck till räddningspersonal som jobbat i flera timmar utan en endaste paus… tack alla poliser, vårdpersonal, brandmän som springer mot faran när alla andra springer för livet därifrån! Ni är HJÄLTAR!!Jag gjorde de lilla jag kunde,

Jag kunde inte riktigt slappna av i går och mina planer att gå ut och käka middag och ”festa” fanns inte ens på tapeten. Hur skulle jag klara av de? Inte nu när Sverige sörjer! Vi ska absolut leva vidare men de kändes inte rätt i går kväll helt enkelt.

I dag är det bättre, jag har sovit gott i natt och i dag ska jag möta upp Marika på stan, vi ska lämna blommor nere i city, hedra de som plötsligt fick lämna oss 🙁

Love, Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *