Låt oss gå vidare men ta tid att bearbeta gårdagen 

Hej alla och tack för alla sms igår, det var svårt med täckningen. Vet inte hur nära eller långt ifrån döden jag va igår men tacksam att jag tog ett jobb så jag inte hade den vanliga fredagseutinen med att strosa runt på Drottninggatan med nayomi mellan 14-16! Det va meningen att få leva längre och att inte behöva vara med om traumat in action. Men kom hem till en hemsk syn med skadade människor inslussade på Centralbadet och barn som grät och döda kroppar som skrapades upp från gatan.

Imorse låg allt kvar, blodet hade runnit längs vägen och vattenkoppar, blodigt papper och filtar ligger kvar. Allt avspärrat fortfarande utanför oss, men vi som bor där får såklart gå ut o in med synen från de dödas spår…hemskt.

Tankarna går till alla som sett hemska saker och till skadade och till dem som sörjer någon.

Mitt hem känns tryggt men mitt kvarter känns som en kriggstig. Hoppas poliserna stannar kvar ett tag till, de ökar tryggheten. Nu fokuserar vi på en positiv framtid, kärlek och inte sprida hat…

Yaz

Före…

Efter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *