Paradise Chick :)

Givetvis ett besök dit!

Såklart passade jag sista dagen i Thessaloniki på att åka till Paradise Chicks huvudkontor och spana på kläder. Det är dem som gjort mina leggins jag skrivit om förut, som man kan köra pole i. Jag hade en alldeles för liten väska med mig då min stora hade gått sönder så i sista panik fick jag ta min kabinväska. Hade incheckat bagage för viktens skull men den gick inte att fylla med så mycket.

Det blev en svart topp och en snygg tröja att ha över till och från träningen.

 

 

Testade tjocktröjan i tisdags och den är så himla skön 🙂

Och toppen:


Så kul att träffa grundarna av märket och de ska dessutom till Las Vegas på Pole Expo som jag ev ska åka på så får träffa dem igen då 🙂

Med väskan alldeles för full åkte jag direkt till flygplatsen, tack alla för en grym helg 🙂

/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *