Tävlingen :)

Grekiska mästerskapet!

Tävlingen blev lite försenad så väl i lägenheten tog jag en liten powernap, det var välbehövligt. Vi strök våra skjortor, packa alla väskor osv… Vår pickup kom vid 16:00 så vi var på tävlingen vid strax innan 16:30.

Detta var första året de hade ett nationellt med IPSF som är den internationella federationen. Lokalen var liten men väldigt charmig, atleterna var i full gång med att värma upp, och man såg att de blev nervösa när vi kom gående, de förstod att vi var domarna fast vi inte hade våra domarkläder på oss än.

1,5 tim för sent kom vi igång och tävlingen gick jätte bra 🙂 Jag dömde Compusory denna gång, deras obligatoriska trix som de måste ha med, den svåraste så man är alltid två domare i den kategorin. Det gick jätte, jätte bra och den var svin kul att döma. Vår domarpanel var fantastisk och även vår huvuddomare.
Vår yngsta tävlande var endast 6 år, urgullig och vår äldsta var över 50 år och jag är så jäkla stolt att min sport passar ALLA!
Här står panelen med grekiska federationen 🙂


23:15 var allt över och då åkte vi direkt hem för att sova, trodde jag… hahahaha. Vi fastna i lägenheten med lite vin och snacks, snacka massor och när klockan var närmare 03 hoppa vi säng.

Wow, jag är så glad och tacksam att jag får göra detta 🙂 Jag älskart, de får mig att må bra och jag älskar att se sporten växa! Jag HOPPAS, HOPPAS jag får döma VM.

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *