Wow, så vackert!

Är mållös 🙂

Av de lilla jag hunnit se Thessaloniki är jag typ kär, det är galet vackert!

Blev hämtad på flygplatsen och körd till hotellet av de som arrangerar tävlingen. På hotellet checka jag in, Aleksandra från Norge var redan på plats och de är henne jag delar rum med! Vårt rum är…. vet inte hur jag ska beskriva de…. 

speglar ovanför sängen:

Speglar vid ändan av sängen:

På sidan:


Vackert men lite odd, Hahaha!

Byte bara tröja innan jag möte upp Tracy och Aleksandra! Vi tog en mysig promenad i staden och hade i sikte en restaurang som Tracy blivit tipsad om.


När vi kom in var det typ tomt, vilket för mig inte bådar så gott men vi gav det en chans, med all rätt! Någon timme senare var det fullt och det var ett liveband som spelade typisk grekisk musik:)


När vi skulle beställa bad vi dem ta in deras favoriter som är typisk grek mat. In kom allt från champinjoner i vitlök, souvlaki, moussaka, zuccinibollar och eggplanta. Det var GALET gott. Efterrätt ingick tydligen, det gör de överallt sa dem, så perfekt land om man gillar dessert, vilket jag tyvärr ej gör! 

Nu ska vi störta i säng, god natt!

/Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *