Klippte av 25 cm!

Då var man ”kort” hårig” 🙂

Äntligen är man lite vårpiffad och de känns underbart! Hela 25 cm rök vilket är ganska mycket. Ang färgen så var det en resa!

Iom att jag haft lila så var det inte bara att bleka, jag gick från lila till grönt till ljusbrun. Efter blekningen var jag grön, hahahaha! Proffsiga Linda berättade redan innan att de eventuellt skulle bli så så jag var inte orolig. Hon tryggade mig med att hon lätt kunde fixa till de men att jag inte kunde förvänta mig så ljust som jag egentligen ville. Utan vi får ta de i steg!

Helt rätt, efter blekningen var det grönt! Så i med pigment för att få bort de. Min ombre blev en väldigt mörk ombre, men om några månader så kommer jag troligtvis att fortsätta med uppljusningen 🙂

Jag är jätte nöjd (även om jag hade velat ha de ljusare) Längden känns bra, även om de är vääääääldigt kort, tror de är en vanesak 🙂

Resultatet? Blir alltid så nöjd när jag varit på Paul Mitchell! Det är lite dyrare än andra salonger men så värt de 🙂

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *