Dom har kommit :)

Som jag längtat!!

Minns ni att jag för ca 10 dagar sen skrev ett inlägg om att hitta motivationen till träning, att köpa nya träningskläder kan vara en ide. Jag har iaf köpt ett par nya tajts som kommit 🙂 Am super happy. Hela de inlägget hittar ni >HÄR<

Dessa är ett par Sticky leggins som man kan köra Pole i 🙂 Vi sitter fast i huden och än har ingen tillverkare tagit fram några byxor som funkar fören nu. Sen får vi se om de funkar, om inte är de jävligt snygga att träna i 😉


Jag är super nöjd, storleken passa, snabb leverans, suuuper trevliga när man mailat med dem och som toppen på berget levererades de i en fin Box med svart silkespapper.


Men jag blir så trött på mig själv, ser ni varifrån de kommer? Japp!!! Thessaloniki, SOM JAG SKA TILL NÄSTA HELG! Asså ååååå hade jag ju kunnat köpa där. Aja, jag får nog checka in bagage ändå, dom har ännu mera snygga Pole kläder och är de på plats kommer jag gå loss, hihi!


Längtar tills i morgon då jag får testa, weeeiiii!

/Marie  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *