Klipp, färg och event :)

Längtar tills på torsdag nästa vecka 🙂

Om en vecka för att vara exakt har jag äntligen tid att klippa mig och färga håret, jag lääääängtar! Jag klipper och färgar mig på Paul Michell signatur salong i Hammarby sjöstad. Tycker dom är otroligt duktiga och servicen är fantastisk 🙂 Denna gång ska Linda fixa mig, har även haft Rasha och Tess har fixat mig någon gång. Jag tänker klippa av mig håret…. japp… ni läste rätt!

När jag säger klippa av mig menar jag inte snagga, hahaha, jag ska klippa 15-20 cm så jag får typ axellångt. Jag ska även färga mitt hår men har ändrat mig lite, så från grått som Linda avrådde mig från till ljusare, lite mot ombre med en mörk hårbotten.

Efter jag blivit snygg i håret ska jag vidare på ett event på Vassa Eggen, vi är ett lite gäng utvalda bloggare som ska få veta lite nyheter 😉 Återkommer efteråt med var 🙂

Slänger in lite bilder som jag inspirerats av till min nya frisyr!


Såklart kommer jag visa bilder efter 🙂

Love Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *