Ligger efter..

Med en del blogginlägg!

Har massor att berätta om men ligger lite efter i hela mitt liv, Hahaha!

Har tagit bort push i telefon så har begränsat mail till kontorstid och även tagit bort alla aviseringar på sociala medier. Jag kan inte ha den stressen att alltid vara nåbar! 

Denna vecka är jag bjuden på två event, ett på onsdag kväll, en boklansering och på torsdag på vinprovning med tillhörande mat. Tyvärr kan jag inte gå på något av de, vilket är synd! Vinprovningen hade jag verkligen velat gå på, sist var de helt Amazing!

Hur som… fredag snart, Marie -dag! Blev lite knasigt denna gång då min tanke var att klippa och färga håret men på grund av min dåliga framförhållning så fick jag tid nästa vecka. Så på fredag blir de endast naglarna 🙂 

Vad ska jag ha för färg denna gång? Ljust nude trivdes jag inte med 🙁 Trivs bäst i min nr 10, så blir nog den igen, eller fransk kanske?


Ha en fin tisdag!

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *