Medicin is the shit!

Tack doktorn 🙂

I natt har jag sovit ganska bra, vaknade bara en gång av att hjärtat rusade men hade laddat med vatten och medicin vid sängen så tog den direkt. Medicinen tvingar hjärtat att ta de lugnt, att slå långsammare!

Jag har INTE hjärtflimmer, tack o lov. Det man såg på EKG-t var att hjärtat slår oregelbundet. Det är inte ”farlig” än men jag kommer gå på koller samt att jag ska vara med i en studiegrupp, och ev ska jag sova där en kväll med massor med slangar som mäter hjärtat när jag sover. Det är förmodligen stress och känslorelaterat, så den biten ska de tas tag i oxå!

Har ändå varit igång i dag, var en snabbis på Mio i stan, hittade inte de jag skulle köpa men kom hem med en ny filt och två lampskärmar, Hahahaha!

Sen har jag suttit med alla förberedelser inför Grekland om två helger. 

Nu är jag ganska trött, men hjärtat har varit ”lugnt” i dag. Ska ta en powernap så man orkar med kvällen!

Kärlek,

Marie 

Ett svar på ”Medicin is the shit!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *