Hjärtklappning och hjärtstopp!

Sovit som en påse skit!

I natt har jag sovit jätte dåligt, har vaknat flera gånger och haft hjärtklappning, känns som om hjärtat bara rusar iväg 🙁 Nu på förmiddagen har det känts som hjärtat typ stannat för någon sekund. Vad är det som händer?

Hjärtklappning kan man ju ha av olika anledningar, jag kanske drömde någon mardröm eller så… men när det känns som hjärtat hoppar över ett slag eller två är det super obehagligt. Har försökt sätta mig en stund och bara andas men de verkar inte hjälpa. Tur att jag har en helt ledig helg framför mig, tror det är precis vad jag behöver, lite lösa planer men inget ristat i sten 🙂 Blir lite orolig när det handlar om mitt hjärta 🙁

I dag blir det nog till att iaf vila, få ner mitt stackars lilla hjärta i offline. Hade tänkt ta en shoppingdag på stan i morgon, ska handla lite nytt hem, nya gardiner och lampor till sovrumet samt en lampa till köket.

När våren är på ingång vill jag alltid gör om hemma, förra året så målade jag om i vardagsrummet, nu vill jag byta ut lite 🙂


 /Marie 

Ett svar på ”Hjärtklappning och hjärtstopp!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *