Hitta motivationen till träning innan sommaren :)

KÖP NYA TRÄNINGSKLÄDER!

När jag känner att jag tappat lite motivation och allt går på autopilot i träningen så brukar jag alltid försöka köpa nya träningskläder. Då menar jag ju inte att ni ska slänga ut massa dyra pengar på nya set. Det kan räcka med att köpa ett linne från Ginas träningsavdelning som oftast har prisvärda kläder.

Jag beställde i går lite nya träningskläder och ser så fram emot att de kommer 🙂 Kommer underlätta massor, varför? De ska jag berätta när de kommer… hihi!

Jag gillar ju Strongers kläder, tycker de är ursnygga men tyvärr tycker jag inte att de är prisvärda. Köpte ett par taights för 699kr som efter 2:a tvätten släppte i resoret. Gick tillbaka fick ett par nya som efter 3:e tvätten på samma ställe gick sönder… näää usch, det fick bli pengarna tillbaka.

Vad har ni för favorit träningskläder?

Jag tycker dessa var lite coola 🙂

 

Love,

Marie

 

Ett svar på ”Hitta motivationen till träning innan sommaren :)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *