Livets läxa om tacksamhet

Hej! Ett dygn senare kan jag nu känna hur värdefullt och viktigt det är att vara frisk! Kan verkligen relatera till dem som är kroniskt sjuka eller som lider av ngt tillfälligt. Fasiken det är hemskt att inte ens kunna svälja saliv och vara så utmattad att ett toabesök känns som ett lopp. Men nu känner jag mig bättre i halsen, är förmodligen tokigt uttorkad, inte druckigt mer än klunken till penicillinet jag behövt ta och bara det var en kamp. 

Blåbärssoppa och vit bröd med smör och ost. Åtminstone blir det soppan 🙂 

Snacka om att jag blivit tacksam åt min hälsa nu. Otroligt bra vård i Malmö btw, snacka om effektiv akutavdelning som från nummerlapp till recept på 1.5h och 33 nummer innan mig! Grymt…

Nu ska jag njuta av blåbär o socker 🙂 kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *