Fix, klass, Mellomys- lördag, nu kör vi!

Älskar sovmornar!

Värderar lördagsmorgnar och söndagsmorgnar väldigt mycket nu för tiden! Att få vakna, slå på Nyhetsmorgon i sovrummet, kanske tom dricka kaffe i sängen… underbart! Stupa i säng vid 23 tiden i går efter min 12-tim jobb dag. 

Ska strax äta en lyxfrukost med allt jag fick med budet tidigare i veckan, ska skriva om de i ett senare inlägg. Sen fixa massor hemma innan jag ska till studion och köra klass och kvällen spenderas hemma hos Emma o Berndt framför mello! Tror jag sett 4/6 mello med dem *fniss*

Ska hinna göra en ny uppvärmning oxå inför kursstart på måndag, men tror jag får göra de i morgon… Humm… hinner nog inte idag!

Hur som…. Lördag- nu köööööör vi!


//Marie 

2 svar på ”Fix, klass, Mellomys- lördag, nu kör vi!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *