Kaos! Allt åt pipan idag!

Hej! Idag har jag på riktigt tappat fattningen av livet. Det som inte finns uppskrivet i min kalender existerar inte och mitt minne är som en guldfisk. Folk tycker det är kul ibland med mitt sinne när jag är förvirrad och det är helt ok att skratta åt mig. Men när x ringer upprepade gånger när jag sitter hos doktorn med dottern, och undrar vart jag är från xxx, fan då stannar hjärtat o jag nästan önskade att ett ufo skulle komma o kidnappa mig…!!! Hur i fanken lyckas jag?

Förutom det så är det en domino effekt på allt annat kaos idag, åt pipan med det mesta…

För mkt grejer som inte får plats i huvet, mitt minneskort är fullt.

Ska bli skönt att vakna till en ny dag. Kollat kalendern och tror allt stämmer. Käkade iallafall middag på favvo stället Oaxen ikväll. Fick bästa platsen o utsikten 🙂

Blev firre o rödbeta till middag. 

Fredag imorgon äntligen helg igen. Har massa kul på G som jag längtat efter. 

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *