Galet stolt!

Över mig själv 🙂

Känner att jag hittat balans i livet igen, usch vad jag var nere där under nov-dec och när man är där vet man inte riktigt hur man ska ta sig upp. Jag staplade upp punkter i mitt liv, vad som var viktigt för mig?, vad som gör mig lycklig?, vad gör mig olycklig?, vad gör mig stressad?, vad gör mig ledsen? och vad gör mig glad?

Jag satte sen upp mål för att sträva dit, och jag är påväg, har kommit långt men givetvis är det långt kvar.

Något jag står fast vid är att inte vända ut och in på mig för att prioritera någon som inte prioriterar mig, förut kunde jag nästa avboka jobb för att hinna träffa de jag ville för det var den enda tiden DE kunde. Men icke längre, jag sätter mitt liv först nu 🙂 Det behövs två för att dansa tango!

Jag har också sagt adjö till människor som bara sög energi, som aldrig gav. Jag kan verkligen ge mycket men när jag kommer till stopp så är det stopp och även i detta fall ett farväl.

En annan sak jag gjort är att sätta distans till några som jag kanske tidigare hade närmare, detta för att jag på ett eller annat sett inte mådde bra av den närheten. Jag umgås gärna med dem men på ett helt annat plan.

Ibland måste man rannsaka sig själv, sätta ord på värderingar och vad man mår bra av. Jag har iaf gjort förändringar och mår otroligt bra av det 🙂


Love, Marie 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *