En helg på Cinematrix :) 

Wow denna helg sa WIPS! Har ägnat 19 timmar på Cinematrix där jag gått en utbildning i filmskådespeleri, fokus på handling inte känsla, Method Acting. Skit svårt och intressant, riktigt kul att få bli utmanad framför kameran med något helt nytt 🙂 
Vår lärare och producent var Lukas Loughran som har 17 års erfarenhet av film och skådespeleri. Han vet vad han pratar om. Riktigt passionerad kring hans jobb, det lyser igenom! Och det syns i hans arbete. Fått mkt att jobba med när det kommer till mig själv.

Min motspelare i ett av scenerna, skummaste storyn. 

Det va så kul! Vilka fina människor jag mött 🙂 är utmattad men lycklig!
Hann även träffa Anki på lördagskvällen. Åt middag på Ling Long. Det har bra mat o rätt stora ”små” portioner. Drinkar o lite vin på Escalier. Kunde fortsatt Stureplan runt hela natten!

Sussar gott denna söndag…

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *