Överraskning :)

I dag har jag beställt något 🙂

Shit mina dagar, säger de igen… stress och stånk men jag gillar det! I dag direkt efter jobbet fick jag i farten äta lunch då jag skulle ta mig ut till fryshuset för en sista genomgång innan SM på lördag. Det är så mycket att göra när man anordnar ett SM som jag inte tror folk förstår, och att vi alla som jobbar med det är voluntärer är ju faktiskt fantastiskt. Jag älskar sporten och vill verkligen lyfta den framåt ännu mera vilket jag tror är alla vi som jobbar med detta har som drivmedel.

Men det var inte det jag skulle berätta, utan jag har KÖPT EN ÖVERRASKNING  i dag 🙂 Till vem och vad säger jag inte men jag vet att personen i fråga kommer bli sååå glad, finns inget bättre än att göra någon annan glad. Ska berätta senare vad och till vem… men de blir ju ingen överraskning om jag tjuvsäger *fniss*


 I kväll blir det middag och mys med Marika!
Later, Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *