Bostadsmöjlighet!

När man vill in i bostads marknaden!

Jag har en otroligt stor tjänst att tacka min pappa för, det var att han tjatade på mig redan när jag skulle flytta hemifrån att köpa en bostadsrätt. Jag var 18 år gammal och var absolut inte sugen att då dra på mig ett lån på 200 000kr, i dag skratta jag nästan åt summan men då var det jätte mycket pengar. Jag jobbade heltid och hade en inkomst på 13 000kr/mån, asså, hahahahaha!

Men iom att jag redan då var inne i marknaden, det var inge krav på amortering så var jag i bubblan. När jag sen sålde den 2 år senare för 790 000kr så var jag super happy, jag kunde köpa lägenhet inne i Stockholm city med en bra insatts, när det var dags att sälja den gjorde jag ytterligare en enorm vinst och så har jag hållit på tills nu. Tack pappa!

Detta är det ju inte alla som kan och i dag är bostadsbristen större och ännu värre, krav på lånen är hårdare osv.

Mjölby kommun siktar mot att ha 30 000 invånare och då blir intresset stort för bostad, därav siktar bostadsbolaget på 2500 nya lägenheter. Bostadsbolaget erbjuder attraktiva boendemiljöer och bidrar till ökad inflyttning i kommunen. De är en ansvarsfull och aktiv hyresvärd som genom hållbar förvaltning, förvärv och nyproduktion möter framtidens behov och utmaningar. Så vill du ha boende i väderstad tycker jag du ska kolla in dem 🙂

//Marie

*sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *