Jag och min mobil!

Mitt allt 🙂

Jag vet på riktigt inte vad jag skulle göra om jag blev av med min telefon, jag har allt i den. I kalendern hittar jag allt jag bokat in, i anteckningar är min milslånga 2-do lista, jag har mitt bankid där jag gör alla mina ärenden, inte bara på banken utan även skatteverket, Telias hemsida etc. Dessutom har jag ju alla mina sociala medier samt min BLOGG! Jag mobilbloggar alltid!

Men visst är det kul att ha tillbehör till mobilen? Förutom min fantastiska iRing som jag ÄLSKAR så gillar jag att variera med olika skal, en del bling- bling blir det då jag älskar det 🙂 Har hittat en sida som har massor med roligt mobiltillbehör, nämligen 24.se. Förutom alla klassiska tillbehör såsom mobilskal, laddar och headset har de bumpers, extra batteri, hållare som man kan sätta på armen när man tränar och dessutom reservdelar 🙂

Nu kan jag även erbjuda er en rabatt på 10%, uppge BLOGGRABATT i kassans presentkortsrad. Gäller hela mars 🙂

24.se är ett företag som erbjuder dig tillbehör till hemelektronik samt hem & fritidsprodukter till rätt pris. Med Prisgaranti, låga frakter och generös ångerrätt så har vi nu nått 1 miljon kunder som handlar hos oss.


Jag lovar ni kommer hitta massor med skoj 🙂

/Marie

*sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *