Kvällen fortsatte!

Efter bubbel och ost hemma hos Yaz som var galet trevligt, begav vi oss till Restaurang Godot!


Tror det var typ 8-9 år sen jag var där senast, då med mina fågeltjejer precis i början när vi började hänga 🙂 Tror vi skulle iväg på något efter och började kvällen där… eller nått. Hur som… 21:15 hade vi bord där så vi tog en Uber dit.

Restaurangen var sig inte lik, kände knappt igen mig då de bygg om, servicen var topp och maten jätte god!

Jag började med en Chevre Caud SÅKLART, de är ju en av mina absoluta favorit ever. 


Till varmrätt blev det Torsk och såklart en flaska vitt vin.


Vi hade så jäkla mycket att prata om då vi inte setts på hundra år förutom lite snabbt på showen i torsdags. Alla hennes resor, shit vad roligt, jag unnar henne allt 🙂 Så stolt att hon följer sitt hjärta och utvecklas till den hon vill vara 🙂 

Helgen fortsätter nog i lugnt tema efter vår dag i går, hahahaha! Men öppen för en myskväll.. 

Later,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *