Min Marie- dag :)

Bästa beslutet ever!

Klockan 14:00 dansade jag ut från kontoret, FREDAG= FRIYAY! Satte telefon på flygplansläge, kan ju inte stänga av helt när man behöver kameran 😉 Tog mig till Reload Foodbar där jag var på invigning i onsdags och satt i ensamhet och tog en lunch, lät mig bara vara i mina egna tankar här och nu. Innan jag lämnade kontoret fick jag ett mail om att jag klarat mina tre praktiska tentor, vilken lättnad, och glädje… ska firas i kväll!

Åt en grym grillad kyckling med bulgur och fetaostcreme.

Kl 15:15 hade jag tid på bästa Luxury fingers & Toes och började med pedikyr, mina stackars dansfötter ska få lite spa vilket de verkligen behövde. Bästa i hela behandlingen är ju massagen i slutet, hahahaha.


Blev svart naglar, lite otippat för att vara mig 🙂 Ber om ursäkt för alla fula sår, livet som poledancers!


Sedan var det dags för manikyr, jag använder ju inget material på naglarna utan bara shellack, nedan ser ni vilken färg jag valde i dag 🙂


Hade en ny tjej som hette Sofia, suuuuuuper duktig! Henne rekommenderar jag verkligen 🙂

Nu är jag klar med mina spa behandlingar så ska ta mig hem till Yasmina för bubbel har köpt med en massa ost, kex och marmelad att mumsa på, sen har vi bokat bord på Brasseriet Godot.

Later,

Marie

4 svar på ”Min Marie- dag :)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *