Make up Store fashion show och 20% rabatt till er :)

Wow, wow, wow!!

Jag blir lika fascinerad varje gång jag går på dessa shower och jag är så tacksam att jag i 3 års tid fått gå på alla 🙂 Jag är tackasam! Denna gång var det naturligtvis inte sämre, snarare BÄTTRE! 6 looker skulle presenteras ur vår och sommar och de satsar verkligen på helheten då inte bara sminket står i fokus. Kläderna är amazing, det är dessutom uppträdanden där några i publiken helt plötsligt ställer sig upp och dansar. Det hissas ner saker från taket osv… Man sitter alltid med ett stort smile på ansiktet.

UNDER FEBRUARI HAR JAG CHANS ATT GE ER 20% RABATT OM NI HADLAR VIA DERAS WEBSHOP, ANGE MAKEUPSTORE20

Denna gång var det Alexander från Erwikcommunikation som bjöd in mig och vid min sida hade jag förutom Yasmina, även Simon och Emma. Så kul att träffa Simon då det var alldeles för länge sen! En sommar hängde vi nästan varje lördag och var på grönan och dansade salsa…. OMG, vilka tider… aja…

Som vanligt serverade det massor med gott i form av kanapeer, alkoholfritt, bubbel och även denna gång min favorit Barebells 🙂Vi fick ta plats inne i showroom och sen var det bara SHOW! Nedan kommer bildbomb på de 6 looker vi fick se med historien sedan looken, håll till godo!


Om ni vill se en bit av showen, kolla in mig på Instagram på marierevedal

Min favorit blev Kimono och Bliss, ur coola looker tycker jag 🙂

Tack Alexander och Make up Store för att jag fick komma.

Kärlek

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *