Reload goes Brazilian style ;)

Jag åkte fram och tillbaka till Brasilien i går!

I går kväll var jag inbjudan av Erwikcommunication på invigningen av Reloads Foodbar :) När jag fick inbjudan tvekade jag inte en sekund, älskar deras andra restaurang som ligger på Sveavägen 78 som jag ofta går till, den ligger dessutom super nära studion så perfekt efter man avslutat ett tungt träningspass.

Kvällen till ära hade jag Magdalena som min plus en så vi möttes upp på Haymarket för ett glas bubbel och lite Catch up. En timme senare ringde Emma och hon kom förbi och plockade upp oss och vi hade sällskap till invigningen.


Eventet började 18, vi var där strax efter och det var en puls jag aldrig sett, härliga rytmer av musik pumpade ut och man kunde verkligen känna pulsen av att vara i Brasilien. Det bjöds på så mycket gott att jag knappt visste vart jag skulle börja. Massa härliga sallader, fruktspett, acaibowl och daiquiri alla möjliga smaker.


Ägaren (tyvärr minns jag inte hans namn) hälsade oss välkomna och man kunde se att han var stolt över sin restaurang, med all rätt!!

Förutom all god mat fanns det även gottisaker, givetvis raw food, sen var även barebells och celcius på plats men lyckades såklart inte få med dem på bild 🙁

Massor med underhållning var det givetvis och förutom sambadansare blev det uppträdanden av Capoiera (osäker på stavning)

 

Idol aktuella Nano,

Vilken kväll, skulle lätt göra om det 🙂 Träffade massor med människor jag inte sett på flera år, så kul! Bra jobbat Erwikcommunication och TACK för att jag fick komma, du är grym på de du gör 🙂 I dag ses vi igen, på Make up store spring and summer fashion som anordnas av ingen mindre än Alex himself på Erwikcommunication.

Så är ni i City, vill äta god, nyttig mat så rekommenderar jag starkt Reload Foodbar, eller om ni bara vill gå förbi för en god smoothie.

Love, Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *