Jag vägrar!!

Haft mardrömmar hela natten 🙁

Är ganska trött och sliten i kroppen, jag behöver vila, koppla bort alla tankar osv. Känns som jag som jag skrivit förut jobbar dygnet runt, man jag är jäkligt glad för de. Jag läääääängtar tills den 5 mars, då kommer det lugna ner sig lite.

Haft massor med mardrömmar hela natten, super obehagligt och jag sa till min kollega i går att jag hade en ganska jobbig känsla i magen. Jag vet inte vad de är men jag tror kanske att de är att jag håller på att bli sjuk… men jag VÄGRAR!!

I kväll är det event, ska bli så kul! Möta upp Magdalena innan för ett glas vin, PRECIS vad jag behöver! I morgon är det event igen, ska på Make up store vår visning, dem är alltid så himla bra, tacksam att jag blir inbjuden varje gång och jag ska gå med YASMINA, äntligen får jag träffa henne igen efter alla hennes resor. På fredag är det min MARIE- dag. Kl 14.00 checkar jag ut, stänger av telefonen och har bokat in manikyr och pedikyr på Luxury Fingers & Toes på Lästmakargatan. I två timmar ska jag bara skämmas bort 🙂 Älskar mina Marie-dagar, de är så värt de, att bara rå om mig själv och koppla bort allt. Har redan planerat vad jag ska göra i mars, men de återkommer jag med 😉
Sen på kvällen blir det bubbel och middag med Yasmina, vi har så galet mycket att catcha up!


Men nu, jobbelijobb!

Later, Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *