Älskar podcast!

När jag vill komma ner i varv 🙂

Då lyssnar jag ofta på podcasts, har rekommenderat en del tidigare och denna gång tänkte jag rekommendera en för er som gillar sport och betting. Den heter 1×2.se där Erik och Adam med olika gäster varje vecka tar upp olika sportrelaterade ämnen, nyheter och annat kring hemsidan.

Dessutom kan du jämföra odds från andra bettingsiter, kolla statistik, analyser, du kan få speltips och läsa bloggar.

Jag själv är ju otroligt dålig på att spela, jag klagar att jag aldrig vinner men de är ju inte så konstigt om jag aldrig spelar. När jag var i Las Vegas för 6 år sedan så var de enda jag kunde var att slänga i ett mynt i enarmade banditer (heter det fortfarande så?), ni vet där man bara drar i en spak.

Jag önskade jag kunde mer så denna podcast och hemsida kanske är bra för mig, jag kanske kan lära mig ett och annat till i September då jag eventuellt åker till Las Vegas 🙂

Vad är ert bästa tips för en som är helt rookie på att spela?


 /Marie 

*sponsrat inlägg*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *