De blev vinter igen!

Mitt bästa ”värma-dig-och-mys-tips”

Inte var det den roligaste synen när man vaknade i morse, snö igen! Jag tycker iofs att snön i dag är mysigare än det slask man vaknade upp till i går 🙁 Jag är ju fortfarande som ett barn i bland och jag kan fortfarande känna känslan som man hade när man var liten när man varit ute i kylan, kom in och mamma serverade varm choklad med Skogaholms limpa med ost 🙂 Mumma….

Som ni alla vet så är jag ju helt tokig i Nicks produkter och deras stevia chokladdryck kan jag VARMT rekommendera, den är utan tillsatt socker men smaker som vanlig chokladdryck. Jag såg dessutom att de hade 40% rabatt på Mathem så passa på vettja.


Kan också tipsa om att denna är jätte god att slänga ner i proteinshaken så man får lite extra chokladsmak!

Enjoy, Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *