Svängde förbi lite snabbt…

Lifestyle Store!

I fredags innan jag körde klass svängde jag förbi Lifestyle store som ligger i Sturegallerian ovanför Maruschka. Det är ett showroom med flera olika varumärken. Denna kväll var det fokus på October Stockholm med Isabell Jedler.

Jag hann som sagt inte vara där så länge så  missade själva dragningen, men av mina bloggkollegors inlägg så fanns det tid för att bli stylad osv. Man fick även hjälp att plocka ut ett läppstift som passade ens egna färger.

Ta kort han jag iaf 😉

Fina John!


Det bjöds på massor med gotti!


Och så givetvis huvudrollen för kvällen,


Jag är ju själv ingen som använder läppstift. Dels för att jag tycker de kladdar överallt sen har jag för tunna läppar för det, enligt mig!

Ha en fin måndag,

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *