Express turister delux och hungriga sjölejon som anfaller! 

Hej! Jag har det fint i Sydafrika! Har haft en magisk dag och upplevt massor 🙂 igår åkte vi med vår chaufför överallt och har mer eller mindre gjort hela Cape Town turistgrejer och hunnit njuta av god mat och slapp alla turist köer. Grym chaufför som visste vilka tider o stop som vi skulle göra. Uppskattas!  

Inte många bilder att visa då jag råkat ta med ett minneskort utan wi-fi. 

Men! Såklart flashar jag lite med det jag tagit med mobilen, och tänk att jag fick uppleva vilda sjölejon som ville ha fisk på en marina, det var ENORMA och jag ville så gärna klappa och kramas men blev rädd när jag såg dom hoppa upp från vattnet typ 2m upp på bryggan. Så väger dom säkert 500 kilo. Äsch nästa resa…eller inte 😉 

Ok lite bilder från Waterfront

Vinprovningen och lite matbilder från ev favorit restaurang 

Det är soligt men jag får ju inte riktigt sola så värmde benen lite under lunchen. Strax ner för att träffa teamet o så ska jag njuta vidare av min resa 🙂
Kolla sista bilden när ett Sv sjölejonen anfaller turisten. Sjukt stora djur!!! 

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *