Såklart de fick produkter med sig hem :)

Goodiebag!

Alla som kom på ”hemma hos Loelle” fick inte bara en miniansiktsbehandling. Loelle bidrog nämligen med 300kr per person som deltog under kvällen till kvinnokooperativet i Marocko som de samarbetar med, så hela 3900kr!

Förutom de så gick alla hem med alla tre produkter i en fin ekologisk påse och en mini kaktus! Varför kaktus? Jo det är nämligen så att alla tre produkter innehåller kaktusfikonolja. Det krävs ett ton kaktusfikon för att få ut en liter kallpressad olja, helt galet och då kan man förstår vilka exklusiva produkter detta är.


Loellers face oil är en blandnings av deras bästsäljande olja – Marockos guld som är  argan och senast funna kaktusfikonolja. Den innehåller massor med E-vitamin samt andra nyttiga näringsämnen för sin hy! 


Loelles hair oil är en noga framtagen hårolja som är en vårdande produkt sammanställd på kvalitativa oljor som tillsammans vårdar ditt hår. Det skapar ett mjukt och följsamt hår och tillför massor med näringsrika ämnen. 


Loelles face serum innehåller en hög halt av E-vitamin, linolsyra, polyfenoler och essentiella fettsyror som hjälper din hy bevara spänst och vitalitet. E-vitamin hindrar för tidigt åldrande.

Linolsyran ger fukt och balanserar fettproduktionen, den verkar antiinflammatoriskt och hjälper till vid aknebesvär. 


Jag har ännu inte hunnit testa dessa gulddroppar men ska göra de. Jag återkommer givetvis med en recension. 

Ni hittar mer information om dessa produkter samt företaget >HÄR<

//Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *