En rejäl överraskning :)

Vi lyckades!

Under tre månader har vi bitit oss i tungan för att inte försäga oss, jag har haft dåligt samvete för att jag inte kan följa med nästa helg och fira henne. De hon inte vetat är ju att vi skulle fira henne med bravur 🙂

I går var det alltså dags, Magdalena och Lola tog in på Grand hotell för en mysig spa dag och middag på stan. När dem var nere i spat smet jag in och pyntade rummet med ballonger, serpentiner, bubbel, frukt, chips och choklad. 


Sedan anslöt hennes vänner och vi inväntade dem från spat. Vi gömde oss på toaletten och när Magdalena kom in på rummet satte jag på hög musik och sedan hoppade vi ut.

Hon blev bra överraskad och väldigt glad 🙂 


Sen blev det mys på rummet med massa bubbel medan tjejerna fick fixa till sig.

Sedan begav vi oss till riche där vi bokat bord. Maten magisk men måste säga att servicen var under all kritik! De såg oss inte och i över en timme satt vi med tomma glas utan att de frågade om vi ville ha något mer, slutade med att vi själva fick ropa på dem.

Hur som, jag tog min favvo förrätt pilgrimsmussla i svart tryffelrisotto, den är magisk. Sen till huvudrätt tog jag en till förrätt, carpaccio 🙂 


Sem blev vi kvar på Riche, jag blev inte jätte sen utan tog mig hem vid halv ett tiden. 

Så himla rolig kväll att planera, och så kul att Magdalena blev så glad 🙂

Kram Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *