Juica – 3 dagars fasta, hur mår man?!

Hellloooo! Jag beslutade mig för att köra en lättare fasta pga min ständiga trötthet och ge min stackars mage en välförtjänad brejk innan jag drar på min intensiva jobbresa. 

Körde juica.se och tog en 3-dagars mjukstart. 6 olika smaker, det enda jag fått i mig är alltså 3 liter juice per dag. Fördelat på 500ml var 2-3timme. 

(Dricker utöver juicerna ca 3 liter vatten om dan och kokt vatten m citron o ingefära både morgon o kväll…) 

Varför? Varför utsätta mig för detta? Jo, det är så bra för mig att få perspektiv på mat som stressar mig, och dessutom ger min stackars mage andrum, den behöver det speciellt nu innan en lång resa, mer ork/energi 🙂 

Nackdelarna är ju såklart att jag fryser mera, hungrig dag 1, slö dag 2 och dag 3…återkommer när jag är klar om ca 20 timmar! Jag förstår dem som kör fasta eller som gillar 2:5 metoden, är nog den personen som skulle må bättre av ett par fasta dagar lite då o då, inte 3-dagar i sträck kanske men…

Imorn drar jag. Ser framemot att packa ner solkrämerna och solbrillorna 🙂 

Kram Yaz

Här är juicerna…Mandel är min favorit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *