Fifty Shades of Darker- Reklamsamarbete!

VEM har lixom inte längtat?

Det har gått typ två år sedan första filmen kom, och jag tror det är 4 år sen som jag under julen plöjde alla böckerna på ett par dagar. Ska vara helt ärlig och säga att jag till en början inte tyckte boken var så bra men jag gav den en chans. Jag började dessutom att läsa den på engelska och till min förvåning så tyckte jag den svenska versionen var BÄTTRE! De brukar jag inte tycka.

När sen filmen kom som en första trailer så var jag som en tonåring som blivit nyförälskad. För er som inte läst den kan jag lite kort berätta att unga, oskuldsfulla Ana träffar rika, snygga Christian Grey då hon ska intervjua honom inför skoltidningen. Han blir blixtförälskad (på ett udda sett) och det dröjer inte länge fören de inleder en minst sagt annorlunda romans där relationen kantras av ett kontrakt.

Den är sjukt speciell men jag tycker också att många killar ska ta lite lärdom av hur han uppvaktar henne, som en dröm 😉

Som vanligt vill man ju se andra filmen direkt men hela TVÅ år har gått och jag har väntat och vänta… nu är väntan över. Filmen har premiär denna vecka och denna gång får Christian kämpa med att få sin Ana tillbaka. Hon ställer motkrav att deras relation ska se annorlunda ut mot tidigare och precis när de äntligen börjar hitta en balans så dyker några karaktärer från Christians förflutna upp.

Jag är så förväntansfull att se denna och jag hoppas INTE man ska behöva vänta ytterligar TVÅ år till tredje och sista filmen 🙂

 

Så vem vill gå med mig?

Kram Marie

*detta är ett reklamsamarbete med universal*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *