Ångest i en mörk skog med en hungrig björn o vargflock 

Vaknade av att det krafsade på dörren, kollade ut genom sovrumsfönstret och såg en jätte björn äta på soporna jag lämnat ute från kvällen, sen ser jag en vargflock kommandes som åxå vill åt påsen. Vilken ångest jag får, herre guuuuu det är mitt fel för jag lämnade soppåsen ute! När jag precis ringde 112 för att få hjälp så vaknade jag, det va så skönt att inse att ångesten va en dröm! En dröm som gör att jag ALDRIG kommer lämna soporna ute igen i Sälen mitt i skogen!!! Hahaha sjukt

Nu till bloggen: Vad ska ni hitta på? Själv sitter jag i en stuga i och myser med kidsen efter en hel dag i backen 🙂 Har varit bra väder och riktigt bra backar, korta men bra! Ska jobba lite med ett projekt jag har via Min Stora Dag och sen blir det soffhäng hela kvällen, brasan på och glaset fyllt, jag är nöjd med denna fredag…! 
Länge sen jag va ute o partade, rätt sugen på det, inte ikväll men kanske när jag kommit hem från resan. Fyller gärna kalendern med massa kul i feb o mars som annars suger musten ur mig med pissväder och knappt ngn sol att se. Få se vad jag ska hitta på.

Nu till brasan och vinet. Ha en fin fredag 🙂 

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *