Tänk om jag får avslag!!!

Hej, som jag berättat innan så ska jag jobba utomlands och nu håller jag på att fixa ett arbetsvisum och allt går åt pipan! Första gången jag gick dit var det ”fel tid” så det bad mig återkomma…ok no probs, hängde på låset imorse. Andra gången är mina biljetter på fel språk så nu måste jag lubba till närmaste ställe för att skriva ut dom på nytt o har 1h på mig, panik! Så kommer jag tillbaka efter 35 min och gissa vad…det är nu 18 pers före mig. Får avboka all dagens jobb! Min mage är trasig idag, 5 arbetsdagar till eventuellt visum eller avslag. Herre Gud! 

Carola va där åxå, undra om hon ska adoptera igen? Spekulerar hej vilt 🙂 

Nu sitter jag i bilen påväg till Sälen. Oh ska slappa nu efter kaoset. 

Hoppas jag får mitt visum….

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *