Att byta efternamn!

Shit vad svårt det är!

Ni som följer bloggen vet att jag i julas hade en del beslut att ta, ett av dem var något jag tänkt på ganska länge. Att byta efternamn!

Jag är ingen Revedal längre, min mamma visar inger intresse att ha mig i sitt liv och den enda jag har sporadisk kontakt är min pappa. Mina syskon hör jag heller inte ett ljud ifrån och när jag sist bad om hjälp fick jag handen vänd mot mig. 

Jag har funderat i ca 8 månader och jag har ett efternamn de lutar mot, jag har varit som en tonårstjej som är förälskad… hahahah, alltså på de sätter att jag suttit och skrivit namnet överallt, hela tiden. Testat namnteckning nog osv… Det finns en tanke bakom namnet och jag har på ett sett blandat in pappa i namnet, vill inte klippa bandet mot honom. 

Hur som, när jag såg alla papper, OMG! Sen tänkte jag på alla typ mailadresser som man typ haft sen man var 14, hur gör man? Någon som bytt? 


Så stolt över mig själv! Satte upp 5 förändringar jag ville och behövde i mitt liv: 

Sluta jobba gratis, inte ta skit och bli mera egoistisk, byta efternamn och två saker till jag än så länge håller för mig själv. Har redan implementerat två nästan tre saker… 

/Marie 

2 svar på ”Att byta efternamn!”

  1. Så jäkla grymt! Och du har två av mina mål, ta ingen skit och bli mer egoistisk! Vem ska tänka på dig om inte du själv?! ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *