Iskall utflykt en söndag!

Tjena! Upp 0540 imorse. Skjut mig! En söndag….

Drog till Romme på lite skidåkning och frös arslet av mig bokstavligen!!! Det va inte så kallt men dimmigt och lite fuktigt så kylan trängde sig in och varenda åk i liften kändes som en pina. Inte alls kul som det brukar vara, fick lite dålig wibe av Romme också. Packat i backarna och ingen som hade hyfs, trängsel och stressigt. 

Men ok ok det var kul åxå 🙂 hade med två vilda kids och nu är tjejerna uppvärmda till nästa vecka. Då blir det skidor igen! I Sälen ska vi mysa i en liten stuga. Längtar till vettig skidåkning, kommer inte åka till Romme igen tror jag…

Fått bra nyheter idag åxå så skriver om det imorgon 🙂 

Trevlig söndag, kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *