Work, work, work, work, work!

Min första dag 🙂

I dag var min första dag på mitt deltidsjobb jag har tagit, men innan de var jag uppe för att svara på mejl på EM Event. Så klockan ringde riktigt tidigt!

Jobbat och de kändes bra 🙂 ska bli kul att ha lite rutin igen.

Slutade 14 så då åkte jag direkt hem för att sätta mig igen med EM Event, en del möten att planera in, skicka ut utbjudan till event, boka diverse leverantörer osv. Sen var det dags för bloggmejl, hade fått ett ganska intressant mejl så jag och Yaz ska boka möte med dem så får vi se 😉

Sen råkade jag somna till 20 min på soffan, skönt som tusan! 

Nu precis ätit, sitter med EM igen och ska strax lägga ifrån mig den för jag har styrelsemöte!

Man kan lugnt säga en 12 tim arbetsdag idag 🙂 me lajki! Jag är så mycket mera produktiv när jag har mycket att göra!


Adios, Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *