Trafikolycka igen- vad är oddsen?

Suttit fast på tåget i 1,5tim!

Minns ni när jag för 3 år sen skev om att jag på julaftonskvällen blev stående med tåget mitt ute i skogen för att en människa olyckligtvis inte ville leva längre?

I dag hände de mig igen, påväg hem från tandläkaren precis innan Farsta strand, eller rättade sagt vid den stationen. Jag satt i första vagnen så fick tyvärr bevittna lite 🙁 Jag satt med lurar i öronen och lyssana på podd men kände direkt när nödbromsarna slogs på att NÅGOT ÄR FEL!

Att jag sen såg ”Snö” var jätte märkligt i detta solsken. Det var inte snö, de var vita fjädrar/ludd 🙁 

Tåget tvärnitade med fronten innanför perrongen och resten av tåget utanför. 

När de sen inte öppnade dörrarna för de som skulle kliva av, förstod jag att något allvarligt hänt. 

Ganska snabbt fick vi information att en olycka inträffat och i och med att jag faktiskt varit med om detta förr messade jag till Emma om att jag ev inte skulle hinna till vårt möte. 

Räddningstjänsten kom snabbt och när de började sätta på sig vita skyddsrockar så klumpade de sig i magen ordentligt 🙁 Hur kan man vara så ledsen att man inte orkar längre? Att den enda utvägen är att ta sitt liv? Nu vet jag inte om olyckan var medvetet eller om de faktiskt var en olycka. 

Vi blev ombädda att gå längst bak i tåget, så vi skulle slippa se när de plocka kvarlevor 🙁 Jag satte mig så långt bak jag kunde och reflekterade lite över livet…. jag har verkligen varit i botten, tro mig, usch! Men klivet dit finns inte och då undrar man hur mår sådanan människor? 

I 1,5 timme blev vi fast på tåget, och jag bara haja läget, jag kan inte göra någonting åt de så att klaga, pusta och stöna som de flesta övriga resenärerna gjorde kändes som onödig energi. Tack till MTR personalen på plats som snabbt informerade oss, hade önskat värme på tåget då vi alla frös ordentligt. De fick ju stänga av all ström då de skulle ner på spåren vilket resulterade i svin kallt, men vad gör de i morgon?

Nu hemma för lite lunch innan mötet som jag hinner till. Känner mig lite skärrad, och vad är oddsen att detta händer 2 gånger på 3 år? Har jag något bad omen över mig? 🙁 

Glöm inte ta hand om varann och man kan aldrig säga, jag älskar dig för många gånger! 

Kärlek

Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *