Hurry hurry hurry!

Jag kommer få en hjärtattack!

Mitt tempo i dag har inte varit bra någonstans! Kommer troligtvis dö i en hjärtattack 🙁

Massor med möten, en del ärenden, inköp och annat inför onsdag. Avveckla bolag som jag inte jag en sekund över till att göra, prata med myndigheter om hur jag ska göra för att byta efternamn, planera mina klasser i kväll (de får jag göra på t-banan in)

Aaaaaaaaandas!!!! Nu snabbt hem, byta om till träningskläder och sen köra klass till 21:00 i kväll.

I morgon ska jag till tandläkaren i nynäs kl 9.00, får gå upp före tuppen 🙁 Detta är bland de sista gångerna på mitt projekt ”göra-om-i-munnen-för-att-förra-tandläkaren-gjort-fel”

Avtryck för nya tanden sen om typ 2-3 veckor sätta in den, sen är allt han gjort fel återställt och jag ca 30 000kr fattigare 🙁 

Möten, kontraktskrivning, verternärbesök och klasser väntar i morgon sen är de bye bye till mitt flexliv!

Men nu, POLE DANCE 🙂


//Marie 2 svar på ”Hurry hurry hurry!”

  1. Du måste vara rädd om dig!Det är inte värt att bränna ut sig. Ibland är det klokt att stanna upp & tänka VAD vill jag & VAD kan jag egentligen välja bort. Hade själv gått in i väggen i våras om jag inte dragit i bromsen. Kul att se dig igår föresten. KRAM!

    1. Tack fina Malin! Så sant så, jag ska tänka på det. De är bara en period nu med mycket och kan se ljuset i tunneln.

      Desamma, kul att se dig, du lyser alltid som en sol 🙂
      Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *