Då var det dags igen :) 

Att packa väskan och flyga mot nya destinationer, eller samma kanske men ändå. Jobba med det jag älskar och umgås med fantastiska människor. Tacksamt och roligt! 

Jag är den som alltid packar i sista stund. Kom hem vid 12 och skulle ta Arlanda Express vid 13, hann duscha, packa, stryka fel tröja o sen stryka rätt tröja (ångstryker med tröjan på haha) och så leta hörlurar i 15 minuter. iPhone 7 är ologisk med ingången så måste ha en extra sladd hela tiden så det passar. 

Hursom. Jag hann och kläderna är på. Ibland när jag är lite stressad o disträ så måste jag kolla att brallorna är på och det kan jag komma på halvvägs hemifrån. Har hänt att jag dragit i morgontofflorna eller soppåsen istället för handväskan 😉 

Nu är det jobbresa som gäller. Återkommer. 

Kram Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *