Min Marie- dag fortsatte :)

Till Carino spa!

Efter jag fått mina naglar fina promenerade jag bort till gamla stan, lite halvt nervös då min telefon dött och jag inte exakt visste vart Carino låg. Snacka om att man är beroende av sin telefon. 

På vägen gick jag in i lite butiker och hamnade bland annat på Glitter som denna dag hade 70% på allt! Jag har blivit crazy på örhängen, nu gör de inte lika ont längre som de gjorde förut så mycket roligare. Hur som…. tre par nya på rean (visar i ett annat inlägg)

Hittade Carino Spa snabbt då de var super enkelt så gick in lite tidigare, fina ägaren Minette satt precis innanför dörren så var glad att jag var tidig, då han vi snacka lite skit 🙂

Jag kunde ju tyvärr inte ta några bilder så har lånat. Denna bild lånade jag från Malin Tilja.

Deras mysiga väntrum:


Det var en mysig salong som doftade gott och var välkomnande. Söta Paulina som är Minettes dotter skulle göra min halvkroppsmassage. 

Behandlingsrummen är stilrena, tysta med lite fågelmusik i bakgrunden och väldigt behagliga. (Enda kortet jag lyckades få)


Trotts att Paulina är en väldigt liten tjej har hon nypor som en karl. Otroligt skönt att bara få skämma bort sig själv och i 30 min koppla bort övriga världen. Jag är otroligt spänd i mina muskler vilket Paulina flera gånger kommenterade. En sådan här behandling kostar 425kr och är väl värt varenda krona 🙂

När vi var klara fick jag även en lite goodiebag, hur lyxigt är inte de?


Nu har jag bestämt mig för att en dag i månaden, en eftermiddag ta en Marie-dag! Det var otroligt skönt för både kropp och själ. 

Love, Marie 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *